About me

Your illness does not define you. Your strenght and courage does.

Ik ben Danielle, geboren en getogen in Leidschendam. Als kind voelde ik me al anders. Ik kon niet levelen met andere kinderen en wilde altijd bij volwassenen in de buurt zijn. Het intrigeerde mij waar ze het over hadden, waarom ze reageerde op een bepaalde manier en hoe ze met situaties omgingen.

Ik was van nature nieuwsgierig naar het gedrag van de mens

Misschien kwam het omdat ik van jongs af aan ernstig ziek ben geweest. Mijn darmen werkte nog maar voor 30% en ik kreeg al jong het label Cystic Fibrosis mee. Dit resulteerde in vele ziekenhuisbezoeken en opnames. Dit gaf mij veel stof om over na te denken. Ik kan me herinneren op mijn 8e jaar dat ik mindmaps maakte hoe ik mensen ging helpen later.

Ik ging op onderzoek uit hoe het toch kwam dat sommige mensen wel gelukkig waren in hun leven en andere niet. Uiteindelijk ging ik steeds meer patronen zien.

Wat ik vooral om mij heen zag was dat veel mensen onnodig lijden.

Ik wilde deze mensen helpen, maar voordat ik dat kon doen moest ik eerst mijzelf helpen. Door de problemen met mijn darmen was ik chronisch vermoeid en kon bijna niks meer. Ik ben me gaan verdiepen in orthomoleculaire voeding en mindfulness. Vanaf mijn 12e gooide ik mijn medicatie in de prullenbak omdat ik die niet meer nodig had. Tegenwoordig werken mijn darmen weer normaal.

Nu is de tijd om te doen waarvoor je hiervoor op aarde geboren bent

Er is altijd zo’n innerlijke stem in mij geweest die vanaf jonge leeftijd zei dat ik hier was gekomen om mensen te helpen.
Ik ben hier op aarde om inzichten te geven, patronen te doorbreken en laten inzien dat (zelf)compassie de enige manier is om gelukkig te zijn in het leven.

WAT ME BRENGT BIJ Jou!

Ik ben hier om jou te helpen. Of het nou via de gratis content is, de betaalde online trainingen of andere diensten die ik aanbied. Ik wil jou helpen het verschil te maken om zo een leven te bouwen waarin jij écht gelukkig bent en jouw hele authentieke being er mag zijn. Een leven waarin jij je dromen kan waarmaken met jouw eigen voorwaarden. Met ontzettend veel humor, liefde, mooie herinneringen en hopelijk nog heel veel leermomenten. Een magisch leven!

Naast mijn business leven vind je het misschien ook leuk om te weten wat ik leuk vind om te doen in mijn privé leven.
Ik hou van zingen, dansen, fashion en films. En ik heb een verslaving voor kookspullen (ook de spullen die je nooit gebruikt zolang het maar glimt) en notitieboekjes, agenda’s en alles wat te maken heeft hiermee. Toen de V&D nog bestond liep ik meerdere keren per week bij de schoolafdeling. Ik koop ongeveer 5 tot 10 agenda’s per jaar waar ik waarschijnlijk maar 2 weken in schrijf. I know het is echt een weakness van mij, maar ik kan en wil het niet laten.

Ik voel me zo intens gelukkig als ik weer een boekje heb gekocht!

Wauw als je al zover bent gekomen met lezen, dank je wel daarvoor! Ik hoop dat dit het begin is van een prachtige relatie en ik zou het geweldig vinden om je beter te leren kennen. De beste manier om dat te doen is als je een insider wordt van DE COMMUNITY!

Het enige wat je hoeft te doen is je naam en e-mailadres achter te laten onderaan deze pagina!
Super bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bezoeken.

Liefs,

Danielle